shopping+skidor

Nu har jag kommit hem från shopping och skriskoråkning. Bilderna från skriskoåkningen kommer snart för min syrra har dom på sin mobil. Men jag köpte två ringer iallafal och dom bilderna kommer ut.

kakan


kladdig kaka

hej!!

Idag har ellen min syrra och jag bakat en kaka. Det är typ som kladdkaka men den är inte kladdig inuti och man har nån sorts kräm utan på. Jag ska ta kort på den när den är klar så får ni se. Sen har jag, ellen och mamma varit och tränat på morgonen. De har jag gjort idag. Och ellen har tagit några kort på mig som hon ska göra en design åt mig. Ska göra klart kakan nu. Kram Kram.

helt slut

Nu har jag pluggat nästan hela tiden sen jag kom hem. :( !! Har bara pluggat spanska och biologi. Mest spanska. Dt gick sådär ibörjan men det blev bättre efter en stund. Imorgon blir det också plugg. Längter tills denna veckan är slut. Ska inte plugga något mer nu idag. Kanske läsa igenom läxorna lite snabbt innan jag lägger mig. ;). Hoppas ni inte har lika mycket som jag har. Men, men jag får stå ut. Kram och God natt. <3


en bild må mig från förra året!!


sorry

Ledsen att jag inte la ut nått igår men datan var upptagen nästen hela tiden. Men jag kan säga det nu att igår på gympan så körde vi paradis leken. Det är en lek från paradiset som ahr kommit på den. Och den är rolig. Men igår var det en ricktigt rolig gympa lektion. XD!! Ocj ajg gjorde ett mål och var nära på att göea ett till. Idag har jag bara pluggat spanska och lite so. Ska plugga lite till innan jag slappar framför tv:n. HIHI!! Go natt!!

SV novell

Haj!! hihi

Nu har jag tråkig svenska. :(!! Och vi ska göra noveller. Måste gå. Det blev snabbt. ;) kommermer efter skolan.


slapp

Hola

Idag har jag inte gjort något. Kita pluggat, men annars bara slapp. Inte så roligt. Nu ska jag plugga lite mer på spanska. Sen ska jag äta och sen ennu mer slapp. Kram Kram!





rabarberpaj+rabarbersaft :D

Hej!

Har presis ställt in min rabarberpaj i ungnen. Ska bli GOTT när den är klar. Jag har ju rabarber ute i trädgårn så i sommres skäede min syrre och jag upp rabarberna och fryste in dom, så vi kunnde använda dom nu till exempel. Och när dom låg och tina blev det jätte mycket saft kvar som  jag har hällt upp i ett glas som jag dricker nu. Det är GOTT. Lite surt kanske men änndå så gott. Idag har jag bara slappat, gjort läxor och bakat. HIHI!! Nu ska jag ha lördags mys. Kram Kram.







nya skor!

Hej!

Idag efter skolan köpte jag ett par nya skor.  Och dom är så snygga. Nu kan jag inte skriva mer ska titta på Glee.




jaaaaa

Jag blev klar med min collegetröja idag på slöjden. Så jag kommer få ta hem den nästa tisdag, och då får ni se hur den ser ut- ;)!! Kram Kram




Gud, vad han kan!

Nick Pitera är värkligen så jäkla bra på att sjunga. Han kan ju sjunga som en tjej och det låter verkligen bra. Det är helt otroligt. Jgag fattar inte hur han gör!!


Ryan Reynolds

Vilka muskler och så snygg!! Ryan reynalds. Han är så söt och snygg i proposal!! :D ville bara säga de.




En så gullig bild!! <3


4 timmar i skolan!!

Hej!

Jag kunnde inte skriva något igår för min pappa hade den på sin axsieträff. Fråga inte va det är för jag vet inte riktigt. Det jag vet är att pappa och några han känner träffas och pratar om saker om jobbet, tror jag. Men jag gjorde inget igår. Bra plugga lite gran. Men idag så sluta jag innan lunch. XD!! Man fick gå till lunchen om man ville, det var ju inte så att man inte fick gå och äta i matsalen. Men, vi (min klass) fick sluta tidigare för vi inte hadde någon biologi eller teknik/disa. Vad jag menar med "teknik/disa" är att vi har första terminen teknik och nästa termin har tjejerna disa. Så denna terminen ska jag ha disa. Ska inte bli kul. Man ska sitta och prata med kuraton och skolsystern. Så alla tjejer i min klass ska prata med dom. Jag vet inte vad vi ska prata om. Men dom anndra som har haft det sa att det bästa med disa var fikan. ;)!! Jaha efter skolan var ja med min kompis mathilda och prata och titta på film. Vi såg på Miss Secret agent. Hon hadde aldrig sett den så vi såg på den. Nu ska jag titta på tv. Vet inte vad jag ska se på med det blir säkert något bra!! Kram Kram!!


matte :(

Nu pluggar jag matte förfult. Jag brukar oftast göra matten sista dan kl 19 på kvällen. Men det ska bli ändring å det. Sånu pluggar jag förfullt. Jag har på datan för att lyssna å musik och var bara tvungen att skriva bågot som inte är tal!! ;) Kram Kram!!


min matte bok!!
Går i röd grupp som ni ser på boken.


idrottslärare!

Hej!!
Idag fick min klass reda på vem...eller rättade sakt vilka vi ska ha i idrott. Vi ska ha två lärare. En som vi hade idag och en som vi ska ha på onsdag. Han vi hade idag är spansk som jag inte kommer ihåg namnet på. Det var ganska konstigt så det är inte så konstigt att jag inte kommer ihåg. Jag ska ha han i spanska också. Eller han är en extra lärare för dom som behöver lite extra hjälp tror jag har var till för i spanskan. hihi!! Ja och den anndra heter Anna och det ahr jag ingen aning vem det är. Men det får vi se på onsdag.Sitter och dricker lite te. Gott! Ska in och titta på Top Model snart!! Kram Kram!


det som ligger i tet är bra te som har kommit från silen!! ;)


 


städning!

Idag blir det att städa. Inte det roligaste men det kan jag göra. Huset är ju inte så stort. Sen efter jag har städat ska jag, ellen och edvin (syster och bror) hem till pappa i en vecka. ;)!! Nu tittar jag på "Vår bästa år". Kram Kram!!


En SÖT och SNYGG asiat!

Han är bara så söt och sjunger så bra. Han... Jag kanske ska skriva vad han heter. haha! Han heter Key och och sjunger i gruppen Shinee. Det är en asiatisk grupp och alla i gruppen är så söta och så JÄKLA bra. Några av mina kompisar har hört dom och dom tycker inte att dom är bra. Men jag gillar asiater(killar). Dom är så söta. och mitt favorit lan är Japan. Key är bara en av dom som är SÖTA OCG SNYGGA i Shinee. XD!!







Alla domma bilder är samma person!! Den söta Key! kram kram!!


skriskor med kompisar!!

God morgon!!

Idag ska jag åka dkriskor med mina kompisar (kiwi, matte och ninni). Sen ska jag träna. Jaha nu ska jag göra mig iårdning. Kram Kram!

 

ledsen

hej!!
jag vet att jag inte har skrivit något på ett tag med det ska bli ändring på det detta året!  Så idag har jag slappat och tränat på gymmet. Jag träna med min syrra och mamma. Vi träna cross training, mage, rygg (bara jag) ben och armar. jaha nu lagar min mamma mat och jag slappar framför TV:n och datan. ;)! Ja det var det för idag. Kram Kram!!


RSS 2.0