måndag

HEEEJ!!!
Idag har varit en rolig dag. Jag skratta hela tiden typ. Det börja på hem-kunskapen där jag börja och skratta utan någon annledning. hihihi vi/min klass fick sluta en timme kanske lite mer tidigare idag. Vi hoppa över idrotten för att våran lärare Susan var och paddla. En utav mina bästa kommpisar följde med hem. Vi gick in p datan lite och titta på smycken. Hitta ganska mycket. Vi fixa till och med en egen vigselring. Vi sökte på billiga smycken på google. Nu tittar jag på en film. Jg vet inte vad den heter för det är ett klistemärke på namnet. Inte hela men jag kan inte läsa det iallafall. Sen ska jag och min mamma och syster åka ocg väga oss på sportlife. Man får reda på hur mycket muskler man har i vänster arm och hur mycket vatten man har i kroppen ocg fett. Sen ska vi dannsa zumba. Ska bli roligt. nu ska jag titta på filmen. Ha en bra dag.

   



Vilka skor?

Vilka skor ska jag köpa?

     


            

God morgon!!

Nu har jag vaknat från min skönhets sömn. Är lite trött, kunde inte somna om så jag gick upp. Ska snart äta frukost. Det blir rostat bröd och ägg :P. Idag blir det öppna varv med mina söta kusiner. Ska bli roligt, att titta på snygga båtar XD. Sän händer det inte så mycket som jag vet. Tittar lite på dödlig fångst nu. nu blir det frukost :). Ha en bra dag!!    


skola

hej! nu har jag kommit hem från skolan. Har varit en trött dag. Jag gäspa nästan hela tiden. Men det bästa med skolan idag var att min klass fick sluta tidigare. Vi skulle ha fysik men våran lärare var inte där idag, för han var och paddla med 9:erna, så jag sluta tidigare. yayy Dom andra hadde biologi :( och kemi :) tycker synd om dem som har biologi. Just nu sitter jag och lyssnar på musik med en av mina favorit artister: Eminem med låten Like toy soldier X) älskar den låten. Nu ska jag lyssna på mer bra låtar. Ha en bra dag <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0