egen karaktärs figur

hola!!

Idag på manga kursen har vi målat egna karaktärer. Och jag målade en feè. sen hadde jag och min kompis mathilda en idrotts lektion i måndags och det var många som tyckte det var roligt. Men det var två som bara höll på att larva sig när dom körde match och det var Anna och Linnèa. Våra kompisar. Det var ganska jobbigt. :/ men det fick vi stå ut med. Imorgon ska jag göra omprov på kemin. Det känns bra. Hoppas jag har läst på rätt nu, för förra gången känndes det inte som om jag ahdde fått rätt saker att läsa på. Men det ska nog gå bra. Önska mig lycka till!! Kram Kram!!


utrustning

Hej

Har hämtat utrustning till fäckningen jag och min kompis ska ha på måndag. Ska bli roligt. Nu ska jag äta potatisgratäng och fläskfile. Ska bli gott. Kram kram 

Hmmm

Idag skulle jag och min kompis mathilda hämta utrustning till fäckningen som vi skulle hålla i på måndag nästa vecka. Men så åker hon till sin mormor och morfar i vänersborg. Varför!! Så nu få jag bara hoppas att vi kan hämta utrustningen på söndag, för annars får vi ställa in allt. Vi har tagit en tid från matten för att alla skulle få hinna med att tästa på. Jag blev bara förvånad att hon åkte till sin mormor och morfar när vi skullr hämta utrustningen idag. Jag får bara hoppas att vi kan hämta på söndag. Dom har ingen träning då så jag hoppas det går!! Har bara pluggat och inget annat. Kram Kram!!

BBBBUUUUU!! -_-

Holla!!

Idag har jag inte gjort inte gjort något specielt. Men nu på kvällen tittade jag, ellen och mamma på Paradise Hotel och Emanuel fick åka hem. BUUUUUUU. Varför. Han var inget hot. Han skulle få stanna kvar. Hatar han som rösta ut Emanuel. Fattar inte varför. Så nu är jag lite sur. Men jag visar det inte såklart. Men jag hoppas att han kommer tillbaka. Jag tror inte han gör det. Man får alltid hoppas. hihi. Nu ska jag titta på CSI Miami. Kram Kram




Farmor!!

Hej!!

Idag ska jag till min farmor  för min mamma ska ha en tjejekväll. Men idag har jag varit på siba och då köpta jag en Bh. Och så handla vi lite. Jag tänkte köpa en present till min kompis som har fylt år men jag hede inga pengar med mig. Om man ska köpa något är det bara att ha pengar med mig. Jag hade bara med mig 50kr och då tänkte jag inte köpa något. Men sen hitta jag en sak jag kunnde köpa till henne. Men den kosta lite mer äe 50kr så jag kunde ändå inte köpa den. hihi!! ska snart äta lunch och sen ska jag till min farmor. Så jag kanske inte kommer att lägga in ett nytt inlägg. Kram Kram!!


Fredagsmyyyyyyyyyyyys!

glad fredagsmys!! <3<3


halva skoldagen!!

haj!!

Idag var jag bara i skolan halva dagen. För, jag skulle till läkaren med min höft och vi fick sitta och vänta i två timmar. Och när vi kommer in till läkaren ska vi åka till udevalla och rönka mig. Rolig morgon jag hade :/. Så jag hade bara fysik och teknik. Sen kom jagh hem och plugga och titta på TV. Det har inte hänt så mycket idag. Det var det jag ville säga. Det är en sak till. Jag fick reda på biologi provet idag och jag fick G. Jag är nöjd bara jag klarar provet. Det stod nästan mitt imellan IG och G. Fast det luta mer åt G, VG. Kram Kram!!



kompis mseklund

Om ni undrar så är mseklund min kompis blogg som är hemma hos mig. Snart ska jag till manga kursen snart. Då ska vi gå igenom färger och ljus. T.ex på håret kan det vara blankt. Såhär:

Kram Kram!!

Grattis!!

Hej!! Det är inte jag som fyller år men det är min kompis Mathilda mseklund.blogg.se. Jag reta henne lite. Ho vill inte att någon ska få reda på att hon fyller år så jag sa der till alla. Jag sa det till våran mentor Pia när hon stog ute vid skåpen så sa jag det till henne och då började vi sjunga till henne. Och hon skämdes så mycket. Hon "tryckte" in huvet i skåpet. HAHA! Det såg ganska roligt ut. Sen skrev jag det på tavlan i matten men inga sa grattis. Men jag tror att alla läste för man hörde lite när dom mummla. Så när jag fyller är kommer hon att ge igen på mig. Det kommer noh Linnea med göra. För när ho fyllde år så skrev jag det på en lapp och när det gick några bakom mig höll jag uppe lappen så dom kunnde se. det gilla hon inte. Så jag sak nog inte komma till skolan när jag fyller år. Hihi! Om ni undrar fyller jag år den 18 december. ;) 




Bowling

Hej!
Idag har jag bowlat med min pappa Tomas, Ellen och Edvin ( syster och broder). Och såklar vann pappa och sen kom edvin, sen tror jag att jag kom och sist min syrra. hihi! Sen har jag bara slappat lite. Suttit vid datan. Inget specielt. Tittar lite på Ensam mamma söker. Det var tråkigt att trollhättan åkte ut :(. Jaha det var det jag ville skriva. Kram Kram!


bilder









Kram Kram!

God morgon!!

Hej!!

Nu har jag vaknat, och jag vakna kl 9:00. Sen gick jag in och ducha och det var RIKTIGT SKÖNT. Fick tvätta bort rästen av mitt smink från igår. Jag har ju inget man kan ta bort smink med för ajg sminkar mig inte. Jag jan ta liye maskar ibland men inte ofta. Men när jag gör det så sover jag med de. Idag ska jag bara hämta lite saker från mamma som jag inte tog med igår. Sen ska jag gå till grannen och titta om hans lille brorsa saknar sin plånbok som han glömde igår på discot. Nu ska jag titta lite på FB och titta om någon är inne. Kram Kram!!! 
PS. Bilderna kommer någon gång idag!;)


Halloween disco!!

Hej!

Jag har varit på halloween disco som min klass har gjort till etter till treerna. Jag tror dom tyckte det var roligt. Det tyckte iallafall jag. hihi! Men det var roligare när alla små hade gått föe då ville jag bara dansa hela tiden, men dat var bara jag som ville det och dat var inte musik på, då blir inte ddet lika roligt. Jag var en buktalardocka. Jag skulle järna lägga ut dom bilder jag tog (inte många bilder) men sladden ligger hemma hos min mamma så jag ska hämta dom imorgon och lägga tu bilderna då.

Biologin gick bra, tror jag. Jag svara inte på 5. Jag vet att det är ganska många men en av dom hade jag glömmt bort och dom andra hade jag inte pluggat på. Men jag är glad om jag bara klarar provet. Nu ska jag tvätta av mig mitt smink och sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske titta på TV en liten stund!! Kram Kram!

spanska

Hola Amigos

Nu har jag spanska. Har nyss haft läxförhör. Det var muntligt. Och det gick bra. Jag hade glömt boken i skolan men jag kunde dom. Det var 100-1000. Sen tror jag att jag ska ha biologi prov. Alltså biologi. Det känns bra. Mamma förhörde mig nu på morgonen och det var bara en sak jag inte kunnde så bra och det var tunntarmen. Alltså var dom händer i den. Men allt annat kan jag. Jag säger sen ur det gick. Kram Kram


plugg...

plugg, plugg, plugg. Jag pluggar matte, biologi, spanska och engelskan blir imorgon. Mäst pluggar jag biologi för jag ska ha prov imorgon. Hoppas det går bra. Önska mg LYCKA TILL!!! ;) Men det känns bra.

dans!

Hola!

Idag dansa jag på idrotten :(. Inte roligt. Det var ingen roliga danser. Om det var mer roliga danser kanske det är roligare. Men vi dansa foxstrots, schottis och någon mer. Men ingen var rolig. Och sen träna vi styrka. Och jag var med min kompis Matte och man skulle ligga ner och köra armbrytning och jag van alla gånger hihi. Yeyy! Sen cykla jag hem och började plugga på biologin som vi ska ha prov på på torsdag!


kort om tjejkväll

Hej!

Jag har inte igen inte kunnat lägga ut ett nytt inlägg igår för jag hadde tjejkväll hos enn kompis som heterr Judith. Och då var jag, Mette (mathilda) och Jidith där. Det skulle vara en till men hon ville inte komma. Vet inte varför. Men vi titta på när Judith red en stund och sen prata vi och åt. Efter det titta vi på film. Det var "Frankenstein" och det skulle vara en skräckis med det var INTE någon skräckis och sen titta vi på " Ginger slaps" och den var lite läskig. Hihi! Asså den var bara läskig när man såg den och sen efter åt men bara en kort stund. Men den var riktigt bra. Den filmen vill jag ha när jag har fylt 15 för jag tror inte jag skulle få den för att  det är 15 års gräns på den. Men det var en söt kille i filmen. Men jag sökte på han och han var bara söt i folmen. Jag hatar när det är så. 
Idag har jag inte gjort något typ. Har följt med syrran till papa för att hämte några saker. Nu titta jag på "I form med Anna Anka". 

   




liten bakdag

Godmorgon!!

AA jag vakna inte nu, jag vakna kl nio så ni inte tror att jag vakna nu. hihi. Men idag ska jag eller mera min bror Edvin ha en bakdag. Jag ska bara hjälpa till och ta fram ingridienserna och säga vad han ska göra. Jag vet inte vad "vi" ska baka än men jag tror att vi ska baka gafelkakor eller hästskor och något mer. Men jag skriver det sen när vi har bakat klart allt.

Igår  var jag, ellen och min mamma sofia i göteborg och shoppade lite. Vi åkte tåg hemmifrån kl 11:10 och åkte hem kl 19:15. Så vi var i göteborg hela dan. Jag köpte tre tröjor. Jag är lite tröj och smycken tokig. Hemma hos mamma kan man knapt öppna min låda för den är proppfull med tröjer och har en liten låda med smycken i hihi. Nu lyssnar jag såklar på musik. och såklart är det eminem. Är inne på fb lite också. nu ska jag bara lyssna på musik lite och sen äta och sen ska "vi" börja baka.

Framsida magtröja: 



baksida magtröja:


Fram:


bak:


cykla+baka

Hej

Idag har jag inte gjort så mycket Jag cykla ner till Alvägsborg med Ellen. Eller hon cykla inte hon satt på pakethållaren och JAG cykla. Men det ville jag ju så jag ska inte klaga. Sen cykla jag upp i vind och regn. Och såklart var det broäppning när jag skulle cykla upp. Inte häligt kan jag säga, så när jag kom in i huset var mina läggins HELT blöta. Innan jag åkte lånade jag en bok åt ellen (min syrra). Den heter "Deluxe" och jag satt och läste på baksidan och värkade bra :p. Sen när jag kom hem titta jag på TV och har bakat en kokoskaka. Ska snart äta. Ska bli lasange. Kram Kram

shopping

hej!

Idag har jag och min syrra varit på siba och shoppat lite. Jag köpte tre troser, T-shirt, långarmad och strumper. Det var det jag behövde. Men jag behövte inte T-shirten men den var snygg. Allt annat behövde jag. allt gick på 541 kr. Och när jag och Ellen fika på Bryggan kom två av mina kompisar, Judith och Mthilda. Ellen och jag delade på en blåbärspaj och tog varsin jordgubbs festis. Det var gott hihi. Men när vi kom hem så gjorde vi inte så mycket. Nu ska jag lyssna på musik en kiten stund och sen titta på TV. Kram Kram!!




RSS 2.0