LOOOOOOOOV!!!!!

JAAAAA!! Jullov! XD Så jäkla skönt. Och jag fick reda på vad jag fick i mina betyg. ;)!!   Och ajg fick VG i slöjd och bild och fick G i allt annat. Men vi fick inte reda på hk:n än det får vi i nästa betyg. Nu tittar jag på TV inget specielt sam jag tittar på!! Kram Kram!!!


fjortis!!!!!

JAAAAA!! idag blir jag och min bror 14. Jippi. Och då till våren får jag percing i naveln. LÄNKTAR!!!!!
Idag ska vi (min familj och kusinerna åka ut till siba och shoppa. Jag skriver mer sen. Kram Kram!!!



kusiner från oslo kommer!!!!

Haj Haj!!!

Idag eller mer snart kommer mina kusiner från norge. Dom ska bo här hos oss över helgen. Dom heter Ingrid och Sara och dom kommer kanska om nån timma eller nått. Och imorgon ska vi fira mig och min bror. För vi fyller år. 14!! fjortisar!! ;) och så tror jag att vi ska åka ut till siba. Dom åker alltid ut till siba när dom är här i sverge. För det är ju billigare här i Sverge än vad det är i Norge. Nu är det bara att vänta på att dom ska komma. :) Kram Kram!!


våra söta katter Linus och Lotta. Linus är den gråa och Lotta den svartvita!!<3


en ricktigt gammal bild på mig och min mamma


LÄNGE SEDAN MAN HÖRDE DENNA LÅT!!!

http://www.youtube.com/watch?v=weRHyjj34ZE&feature=player_detailpage


skriskor

hej!!
idag har jag och min bror och pappa åkt lite skriskor, och så har jag åkt pulka förförsta gången nu när snön har kommit. Jag får skriva snabbt, för snart kommer Gossip Girl. Jag läggaer ut bilder från idag senare eller imorgon. Kram Kram!!

skar, skärde

Det är lite störande. Vi höll på att prata om det på tekniken om man ska säga skar eller skärde. Jag tycker iallafall att man ska säga skärde inte skar. Och så prata vi om man sa data eller dator. Där tycker jag att man ska säga data. Men lärarna tyckte att man ska säga skar och dator! Sånt prata vi om på lektionen. hihi!Nu ska jag göra en labbraport och sen titta lite på Glamor!! kram kram!!


!!!

Just det, jag klara mig på kemi provet. Så skönt. nu får jag bara se om jag klara spanska provet. Men det tror jag att jag gör!! :)

plugg på spanska!!

Nu har jag pluggat bort mitt lyckliga humör. Så nu är jag däppig. Jag har sittit framför datan och pluggat ända sen jag kom hem. Jag har bara tagit paus när jag åt mat och sen lite till. Det var bara två minuter typ. Sen börjag jag plugga igen. Det är inte roligt. Jag ska ha prov imorgon på spanska det är därför jag plugga så mycket idag. Jag har pluggat dom andra dagarna med. Nu ska jag tillbaka till pluggandet ett litet tag till. Kram Karm!!

 


RSS 2.0